14 ДЕН ОТ РУСКАТА ИНВАЗИЯ В УКРАЙНА.  Всичко по темата: Руската инвазия

...
14 ДЕН ОТ РУСКАТА ИНВАЗИЯ В УКРАЙНА. 
Всичко по темата:
Руската инвазия
Коментари Харесай

ДЕН 14 ОТ РУСКАТА ИНВАЗИЯ В УКРАЙНА: Русия обяви нов режим на затишие

14 ДЕН ОТ РУСКАТА ИНВАЗИЯ В УКРАЙНА. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2112
Проследете най-важните вести в развиване: 

07:25
Москва: Проруските сепаратисти печелят територия в Мариупол


Подразделенията на проруските сепаратисти не престават да настъпват в украинския град Мариупол, заяви Москва, представена от ДПА.

Бойците на самопровъзгласилата се Донецка национална република са напреднали с съвсем километър, откогато примирието в града завърши, разгласи съветското министерство на защитата.
Копирано
07:08
Централно разузнавателно управление на САЩ: Путин е възнамерявал да превземе Киев в границите на два дни


Владимир Путин е възнамерявал да превземе Киев в границите на два дни, сподели шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс. Говорейки на чуване в Конгреса, Бърнс предизвести американските законодатели, че Путин е непредвидим и сърдит.
Копирано
06:50
" Фич " намали рейтинга на Русия


Международната организация "Фич " намали суверенния рейтинг на Русия с още шест степени от равнище "B " (латинско) на равнище "С " (латинско) и съобщи, че дефолтът по дълга е неминуем, заяви Ройтерс.
Копирано
06:33
Беларуси, живеещи в Украйна, образуваха поделение, което да се бие против Русия


Беларуси, живеещи в Украйна, образуваха военно поделение и се готвят да се включат в борбата с Русия, съобщи Асошиейтед прес.

Двайсет и шест годишният Ян Дербейко съобщи пред Асошиейтед прес, че живее в Киев от ноември 2020 година, откакто бил заставен да напусне Беларус, тъй като взел участие в митингите против президента Александър Лукашенко.
Копирано
06:30
Русия с значима възбрана до края на 2022 година


Руският президент Владимир Путин подписа декрет, с който не разрешава износа на някои значими артикули и първични материали. През идващите 48 часа съветският кабинет би трябвало да вземе решение по отношение на листата на стоките и страните, за които се отнася възбраната.
Копирано
06:26
Войната в Украйна: Русия разгласи нов " режим на мъртвило "


В 14-ия ден от войната в Украйна - Русия разгласи нов "режим на мъртвило ".

В 9:00 часa българско време ще бъдат отворени филантропични коридори за евакуация на мирното население от няколко града. Сред тях Мариупол, Суми, Харков, Чернигов и Киев. На жителите на последните два обаче е предоставена опция да доближат само до съветска и беларуска територия. Ход, който Украйна дефинира като недопустим.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР